Returnering

Fortydelse af køb, returnering og refundering

Man har i henhold til lovgivningen 14 dages fortrydelsesret på sit køb fra den dag varen er modtaget.
Fortryder du købet, skal du senest 14 dage efter du har modtaget dine varer, sende en udfyldt retur-erklæring på email til hello@houseofcork.dk

Returerklæringen finder du nederst på din ordrebekræftelse, som du fik på mail lige efter købet. Den kan også findes nederst på denne side.
Produktgrupperne, der bliver specialfremstillet, er der lovmæssig kun fortrydelsesret frem til fremstillingen begynder. Forbrugeraftaleloven §18, Stk. 4.

Først når du har modtaget en kvittering for, at vi har modtaget retur-erklæringen, skal du sende varen tilbage til House of Cork, så vi har den i hænde senest 14 dage senere, eller vi skal have bevis på at varen er afsendt inden for de 14 dage, så du som kunde også kan få dine penge retur inden for de 14 dage.

I kvitteringen for modtagelse af returerklæringen, vil du blive gjort opmærksom på hvilken adresse du skal sende dine retur-varer til og hvornår de senest skal være fremme.

Du kan ikke bare nægte at modtage en vare eller undlade at hente den i PakkeShoppen, vi skal i forvejen have modtaget en retur-erklæring, for at du kan få dine penge retur. Returerklæringen skal sendes før, man sender varen retur, ikke sammen med den returnerede vare, så vi er informeret om, at der kommer noget retur fra dig.

For at få det fulde beløb retur, skal varen være intakt og ubrugt når den sendes retur. Returnering skal ske i original indpakning. Når du returnerer varen, skal den være i samme stand, som da du modtog den. Hvis du ønsker at returnere en brugt vare, kan du ikke være sikker på at få det fulde beløb retur, men House of Cork fastsætter en pris, som varen kan sælges for til en ny kunde, hvilket er det beløb, du får retur. Hvis varen ikke kan sælges igen, vil du ikke kunne få dine penge retur. For at vi ved hvilken stand varen bliver returneret i, må man meget gerne sende et par billeder af varen til os sammen med retur-erklæringen.

Ved returnering sendes varen i originalemballage, og der må ikke påklistres mærkater eller skrives direkte på denne. Dette skal ske på fragtemballagen. Hvis emballagen ikke er intakt og uden mærkater forringes gensalgsprisen, og man vil ikke få det fulde beløb retur.
Du skal selv betale forsendelsesomkostningerne, når du returnerer en vare. Varer der returneres på efterkrav eller sendes uden porto nægtes modtaget. Vi sørger ikke for en retur-kurvet, du skal selv pakke varen forsvarligt ind, når den sendes retur til os.

Varer der sendes retur, skal sendes til adressen: 
House of Cork 
Skt. Pauls Kirkeplads 19, 1. th
8000 Aarhus C

Du har som afsender ansvaret for pakken indtil vi modtager den. Så hvis den bliver væk eller ødelagt under fragt, kan du ikke få dine penge tilbage fra House of Cork. Du må selv lave en reklamation hos det fragtfirma, du har sendt pakken med.
Pakken skal sendes direkte til lageret ikke til nærmeste pakkeshop/posthus.

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på alle varer købt hos House of Cork. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation, hvilket vurderes af House of Cork. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller lignende.
Du skal reklamere indenfor 14 dage efter du har modtaget varen, hvis der skulle være fejl eller mangler ved varen.
Hvis indholdet af pakken er gået i stykker, når du modtager/henter den, skal du sende en reklamation på mail til House of Cork indenfor 5 dage fra modtagelse. Du skal vedhæfte billeder af skaden og af emballagen inkl. GLS pakkelabel. Husk at skrive dit ordrenummer i emailen.
Er reklamationen berettiget, får du en ny vare magen til den ødelagte. Er dette ikke muligt, hvis den eks. er udsolgt, vil du få pengene tilbage eller en lignende vare, hvis dette ønskes.
For at kunne benytte sin reklamationsret skal køb kunne dokumenteres, dette kan være ved en kopi af faktura. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, frafalder reklamationsretten.

Uafhentede ordrer

Henter du ikke din ordre i PakkeShoppen indenfor 7-10 dage, vil den blive sendt tilbage til House of Cork. At undlade at afhente en ordre i PakkeShoppen gælder ikke som en returnering, pånær hvis der i forvejen er indsendt returerklæding og lavet aftale herom med House of Cork.
Du vil altså ikke automatisk få dine penge retur for uafhentede varer, der er kommet retur til House of Cork. Har du ikke hentet din pakke i PakkeShoppen, vil du blive kontaktet af House of Cork omkring gensendelse af ordren, hvilket skal betales af kunden selv.

Retur-erklæring

Til: House of Cork
Mail: hello@houseofcork.dk

  • Jeg/vi* meddeler herved, at jeg/vi* ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores* købsaftale af ordrenr. (ordrenummer) Gældende for følgende varer (de varer som ønskes returneret)
  • Bestilt den (dato)/modtaget den (dato)
  • Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
  • Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
  • Dato (dato hvor købet fortrydes)

* Det ikke relevante udstreges/slettes. Alt i parentes udfyldes inden retur-erklæringen sendes retur.