Om os

Mød manden bag House of Cork, og bliv klogere på virksomhedens historie og mission.

3D-kork-House-of-Cork
Champagne- og vinpropper i kort

House of Corks historie og mission

Lars Stüker grundlagde House of Cork i slutningen af 2019, da han kunne se nogle fede muligheder i kork som materiale, både i forhold til nye designs og i nogle af de ting, som i forvejen eksisterede på markedet. De mange anvendelsesmuligheder, som kork besidder, er en stor inspiration for House of Cork. Især finder vi det appellerende at kork er bæredygtigt, genanvendeligt og at man ikke ødelægger korkegen under høsten. Barken skrælles nænsomt af træerne, der herefter regenererer ny bark i løbet af nogle år. Samtidig er ressourcerne fra kork 100%, da der ikke er noget spild forbundet med høsten, men alt anvendes til eksport og produktion. Det er også derfor at man benævner syv forskellige kvalitetsniveauer indenfor kork.

Hos House of Cork ønsker vi at skabe øget kendskab til kork og materialets utallige potentialer og anvendelsesmuligheder. Som det fremgår af vores produktsortiment, er kork ikke længere limiteret til vinpropper, bordskånere og opslagstavler, men dækker i dag et omfattende udvalg af produkter.
Kork er heller ikke kun en fordel, når man f.eks. ønsker at skabe lydabsorbering eller bedre akustik i et eller flere virksomhedsmødelokaler. Korkmaterialet er ikke kun møntet virksomheder, men i lige så høj grad private hjem, hvor korkens æstetiske og praktiske kvaliteter er fantastisk stil- og stemningsskabende – uanset om det handler om gulve, tapeter eller vægge.

FOUNDER

Lars Stüker

Lars Stüker er manden bag House of Cork. Lars har tidligere arbejdet som arbejdsmiljømand indenfor både smedebranchen og det pædagogiske felt igennem mange år. I denne funktion har Lars set medarbejdere døje med hovedpine og andre gener pga. dårlig lydakustik og dårligt indeklima.

Det er en af grundene til at Lars nu har kastet sig over kork, der bl.a. kan afhjælpe akustik i mødelokaler, mv. Dette er et af Lars’ primære fokusområder – nemlig at tilbyde virksomheder og private god lydisolering i hjemmet med flotte og dekorative korkplader.

Lars har en klar vision om at korkplader på væggene i f.eks. mødelokaler, vil afhjælpe at man føler sig træt og drænet efter et langt møde. Den behagelige lydakustik fra kork skal opleves. Derudover vil korks æstetiske og visuelle kvaliteter afgjort også hjælpe til reducering af spændinger og at man slapper mere af i et pænt miljø.

KORK I INDBAKKEN

Skriv dig op til vores nyhedsmail

I vores nyhedsmail får du bl.a. spændende informationer om de nyeste korkprodukter, korkens historie og gode tips til indretning.